Skip to main content

Μαχαίρια, όπλα και ναρκωτικά στο τελευταίο βαγόνι του προαστιακού

Oι επιβάτες, αλλά και οι υπεύθυνοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταγγέλλουν καθημερινά κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς, με μαχαιριές, οπλοκατοχή, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών και υγειονομικά «εγκλήματα».

 Οπως ανέφερε υπεύθυνος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Open TV, βγήκαν μαχαίρια στο τελευταίο βαγόνι του προαστιακού μεταξύ τοξικομανών μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών. Το τελευταίο βαγόνι, λειτουργεί σαν... γαλαρία, με τους τοξικομανείς να κάνουν... κατάληψη και να σπέρνουν τον τρόμο.

 Εκτός της παραβατικότητας, υπάρχει και υγειονομικό πρόβλημα. Οι τουαλέτες είναι υγειονομικές βόμβες, καθώς κλείνονται μέσα με τις ώρες και κάνουν ακόμα και χρήση ναρκωτικών, ενώ την ίδια ώρα το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν μπορεί να επέμβει.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα που χρίζουν άμεσης λύσης. Είναι διαπιστωμένο ότι οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών και χρησιμοποιούν τον προαστιακό για να μεταβούν στα στέκια διακίνησης ναρκωτικών, που βρίσκονται ως επί το πλείστον σε Μενίδι και Άνω Λιόσια. 

Πηγη:https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/752489_binteo-mahairia-opla-kai-narkotika-sto-teleytaio-vagoni-toy

Comments

  1. Αναρτήθηκε και στο Έθνος.

    https://www.ethnos.gr/ellada/22512_mahairia-opla-kai-narkotika-sto-teleytaio-bagoni-toy-proastiakoy-vid?fbclid=IwAR1Zh8vr215fkNKTJ3P58_T4UPs8UMMJBo6aAbYuYPjCD32zHdjkuRLfV9I

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Έφτασε η μέρα που ο Πειραιάς μετατρέπεται σε αφετηρία των δρομολογίων προς Αεροδρόμιο και προς Κιάτο.

1 η  Φεβρουαρίου 2018 Για τους επιβάτες, οι οποίοι μετακινούνται μεταξύ του σταθμού Κιάτο και του Αεροδρομίου, υπάρχει  μετεπιβίβαση  (χωρίς αναμονή) στο σταθμό Κάτω Αχαρναί, με πρόβλεψη για μετεπιβίβαση στο σταθμό Άνω Λιόσια, μετά την ολοκλήρωση των έργων από τον ΟΣΕ σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ http :// www . trainose . gr / unassinged /δελτίο-τύπου-30-01-2018-απευθειασ-δρομολογια/ Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε στη λέξη μετεπιβίβαση, η χρήση της οποίας δεν είναι καθόλου τυχαία. Σύμφωνα με την εταιρεία, σε όλο το δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν υπάρχουν ανταποκρίσεις αλλά μετεπιβιβάσεις. Μετεπιβίβαση λοιπόν και όχι ανταπόκριση γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορούν να δικαιολογήσουν τις αμέτρητες φορές που ο κόσμος έχει παραμείνει στον σταθμό Κάτω Αχαρναί γιατί το τρένο από το αεροδρόμιο άργησε και δεν πρόλαβαν να πάρουν τρένο με προορισμό το Κιάτο. Τι εστί «Κάτω Αχαρναί»; Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Είναι ένας σταθμός χωρίς καμία υποδομή για αναμονή.

3 εικόνες ντροπής από το σταθμό Νερατζιώτισσα του Προαστιακού

Ενώ η ιδιωτική ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ο κρατικός ΟΣΕ βρίσκονται σε  συνεχιζόμενη διαμάχη , οι επιβάτες του Προαστιακού της Αθήνας εξακολουθούν να λαμβάνουν κακές υπηρεσίες που δεν αρμόζουν σε μέσο μαζικής μεταφοράς μίας ευρωπαϊκής χώρας. Οι τρεις παρακάτω φωτογραφίες βγήκαν μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σε έναν από τους σταθμούς του Προαστιακού σιδηρόδρομου με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση, την Νερατζιώτισσα. Πρόκειται ωστόσο για μία εικόνα που παραμένει απαράλλακτη εδώ και πολλούς μήνες ή και χρόνια χωρίς ποτέ ο διαχειριστής της υποδομής, ο ΟΣΕ ή η εταιρεία που πραγματοποιεί τα δρομολόγια, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να έχουν παρέμβει. 1.  Το ρολό που «κόβει» κεφάλια Κατά τον τελευταίο μήνα, σε 3 διαφορετικές επισκέψεις μας στο σταθμό της Νερατζιώτισσας, είδαμε τρεις διαφορετικούς επιβάτες να χτυπούν το κεφάλι τους στο συγκεκριμένο σιδερένιο πτυσσόμενο ρολό πόρτας που βρίσκεται στο κεφαλόσκαλο της σκάλας που συνδέει τις αποβάθρες του Προαστιακού με τις αποβάθρες του ΗΣΑΠ. 

Ο σταθμός του προαστιακού της Κορίνθου μια βροχερή μέρα

25/01/2019 Μια βροχερή μέρα του χειμώνα με τις συνέπειες που όλοι γνωρίζουμε στο σταθμό της Κορίνθου. Για να σταθείς στις αποβάθρες πρέπει να έχεις ανοικτή την ομπρέλα σου γιατί τα στέγαστρα όλα στάζουν. Στις καρέκλες αναμονής δεν μπορείς να καθίσεις γιατί τα πάντα είναι βρεγμένα. "Βρέχει" ακόμα και στον υπόγειο διάδρομο με αποτέλεσμα το πάτωμα να είναι ολισθηρό και να κινδυνεύει κάποιος να γλιστρήσει. Αυτό συμβαίνει όσα χρόνια θυμόμαστε τον σταθμό της Κορίνθου. Πού είναι οι εργασίες συντήρησης του ΟΣΕ; Οι εικόνες μιλούν απο μόνες τους.. Τα συμπεράσματα δικά σας...